Jump to content.


Xop Física és una empresa dedicada a la fabricació i desenvolupament de sensors d’humitat i conductivitat del sòl per a la optimització del reg. El segle XXI està sent denominat el “Segle del Medi ambient” i és més important que mai millorar la qualitat de l’entorn amb iniciatives per a netejar-lo i trobant mitjans que contribueixen a la sostenibilitat dels recursos naturals.

Xop Física és una companyia dirigida per un equip de físics experimentats, la missió dels quals és el desenvolupament de productes i coneixements per a millorar la gestió de l’aigua, la producció d’energies netes i l’estalvi del consum d’energia.

El seu principal producte es el sensor d’humitat del sòl
per al control del reg i el sensor de conductivitat de liquids.

De manera paral·lela, també l’empresa és subministradora de vidre conductor (FTO i ITO), substrats emprats en la fabricació de dispositius com cèl·lules solars, OLEDs, finestres electrocrómiques, etc. A través de Xop Glass es poden comprar online aquests productes.

Xop Física ha sigut finançiada per fons de l’IMPIVA i del Fon Social Europeu de la Unió Europea en el marc del Programa Expande 2009, así com amb el projecte Agrintel de la Conselleria d’Industria Comerç i Innovació amb fons del Fondo Europeu de Desenvolupament Regional.


Vidre conductor
(Tenda online)

—-

Xop Física al projecte Agrintel

una plataforma inteligent per a la monitorització dels processos en viticultura